Zi importantă pentru Alina Pușcas, la doar câteva luni de când a născut

+3 click pentru
galerie

Zi importantă pentru Alina Pușcas, la doar câteva luni de când a născut © arhiva

Viața de mamică necesită multe sacrificii și responsabilități, iar Alina Pușcaș cunoaște cel mai bine despre ce vorbim. Vedeta a dat naștere de trei ori, iar are aceasta are grijă ca cei mici să fie în ordine. Prezentatoarea TV se ocupă de educația și sănătatea copiilor, iar astăzi aceasta a ajuns la medic cu mezina familiei. 

Alina Pușcaș este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz. Fiind o fire foarte responsabilă, prezentatoarea TV a știut dintotdeauna cum să-și gestioneze timpul astfel încât să aibă grijă și de cariera sa, dar și de copii. Anul acesta a născut pentru a treia oară, iar acum se ocupă foarte mult de sănătatea mezinei. E la zi cu toate vaccinurile celei mici, iar aceasta a postat astăzi pe contul său că merge din nou cu cea mică la medic. Din câte a spus prietenilor virtuali, vedeta a avut o zi destul de aglomerată, dar nu amână vizita la doctor pentru o altă zi. Iris, mezina familiei a fost filmată de mămica ei, iar la un moment dat aceasta a schițat un zâmbet spre bucuria tuturor. 

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alina Pușcaș s-a căsătorit în mare secret

Dacă mulți faptul că Alina Pușcaș este căsătorită de mult timp, adevărul este că cei doi nu au fost căsătoriți civili. Împreună cu Mihai Stoenestu, Alina Pușcaș a ales să meargă și în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul a fost făcut în mare secret, iar cei doi au ieșit bucuroși cu actul de căsătorie. Alina Pușcaș și Mihai se cunosc de multi ani, iar împreună au trei copii. Anul acesta a născut pentru a treia oară. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro