Zi importantă pentru Codin Maticiuc. A făcut anunțul chiar în această dimineață

+3 click pentru
galerie

Zi importantă pentru Codin Maticiuc. A făcut anunțul chiar în această dimineață © instagram

Codin Maticiuc este în culmea fericirii. Astăzi are parte de o zi importantă în viața sa. Fetița lui împlinește un an! 

Chiar dacă țara noastră se află în plină pandemie și situația nu este deloc una ușoară, iată că actorul Codin Maticiuc are astăzi motive reale de fericire.

Smaranda, fiica sa și a iubitei sale, împlinește astăzi vârsta de un an, iar aceasta a avut parte de surprize care mai de care. Deși nu au putut să-i organizeze o petrece așa cum se cuvinte, cei trei s-au bucurat din plin de fiecare moment și au sărbătorit-o pe cea mică cu multă bucurie.

Codin Maticiuc a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în trei, unde a postat alături și un mesaj emoționant. ”Am împlinit un an. Ea de viață, noi de când suntem părinții ei.”, scris Codin Maticiuc.

Imediat postarea a stârnit zeci de mii de reacții, iar în doar câteva ore fotografia a primit 20.000 de aprecieri și sute de comentarii cu urări de bine pentru micuța sărbătorită. 

Postura de tătic l-a schimbat total

De când a devenit tată, Codin Maticiuc este cu totul alt om. Dacă până nu demult timp prefera să petreacă nopțile în cluburi până dimineața, acum aceasta își dedică tot timpul familiei!

"Eu sunt același, tot timpul e întrebarea cum m-am schimbat. Evoluția există, fac 40 de ani anul acesta. Ideea e că oricum evoluezi, dar nu sunt atât de diferit ca cel de la 20 de ani pe care nu-l cunoștea nimeni. Exista un singur canal din care lumea se putea informa despre mine. Am lansat cartea și am considerat că e momentul să-mi asum identitatea pe Facebook. Ușor, ușor, am avut această șansă să-mi exprim ideile. Online-ul mi-a dat o portavoce. Sper să nu-mi pierd de tot chestia asta cu orașul, chiar îmi doresc să mai ies în cluburi. Jur că acum îmi doresc doar sănătate pentru mine și apropiații mei, e acel clișeu. Fericirea ți-o faci, dar sănătatea e foarte importantă. Ajungi să îți dorești efectiv asta.", a declarat Codin Maticiuc, la Star Matinal. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro