Zi importantă pentru Matteo și iubita lui. Cântărețul a dat marea veste

+3 click pentru
galerie

Zi importantă pentru Matteo și iubita lui. Cântărețul a dat marea veste © instagram

Este o zi importantă pentru Matteo și iubita lui. Astăzi se împlinește o lună de când au devenit părinți, iar bucuria este imensă. 

Astăzi se împlinește o luna de când Matteo și iubita lui au devenit părinți, iar cei doi au petrecut așa cum se cuvinte toată această perioadă în care au fost alături de fetița lor și au trăit cele mai frumoase momente de până acum. 

Cântărețul a postat astăzi, de Dragobete, mai multe imagini de familie și se poate observa pe chipul lor că sunt foarte fericiți. Aceștia i-au pregătit celei mici și un tort, iar dacă acum nu poate gusta încă din el, peste ceva ani își va aduce cu drag aminte de cum a fost sărbătorită în prima sa luna de viață. 

”De dragobete iubește Românește! Astazi facem o lună de când suntem în formula de 3!”, a scris Matteo în dreptul imaginilor. 

Fanii nu au ezitat să vină cu urări pentru cea mică, dar și complimente frumoase pentru întreaga familie. 

Cum a aflat că o să fie tată

Matteo și iubita lui și-au dorit foarte mult un copil și din timp i-au pregătit camera, fără să știe dacă vor fi sau nu părinți. Partenera artistului i-a trimis acestuia o fotografie cu testul de sarcină pe Whatsapp, iar atunci când a văzut imaginea a rămas fără cuvinte.

"Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi... Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul. La sfârşitul lui ianuarie o să nască", povestea Matteo în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro