Zi importantă pentru Vlăduța Lupău! Ce se întâmplă astăzi în familia ei

+3 click pentru
galerie

Zi importantă pentru Vlăduța Lupău! Ce se întâmplă astăzi în familia ei © arhiva

În familia Vlăduței Lupău este astăzi o zi importantă. Nașul de cununie al ei și al soțului său își sărbătorește ziua de naștere, motiv pentru care artista a postat mai multe imagini pe conturile de socializare.

Vlăduța Lupău, ca și alți artiști, stau în aceste zile în casă și se bucură de timpul petrecut în sânul familiei. Chiar dacă în această lună ar fi trebuit să petreacă până dimineața la evenimentul ce marca nunta lor, o mare petrecere, iată că pandemia de coronavirus le-a stricat planurile și au fost nevoită să o anuleze.

Chiar și așa, astăzi în familia Vlăduței Lupău este motiv de bucurie, deoarece unul dintre nașii săi și ai soțului, își sărbătorește ziua de naștere. 

Cântăreața a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii cu Adrian Păun, colegul de echipă al soțului său, care le-a devenit și naș de cununie, aceștia mai având încă o pereche de părinți spirituali: cântăreața de muzică populară Olguța Berbec și soțul acesteia. 

În fotografiile de pe Instagram, Vlăduța Lupau își transmite acestuia: ”La mulți ani”.

Nu doar nunta a fost anulată pentru Vlăduța Lupău, dar și vacanța din Dubai, unde trebuiau să fie în urmă cu doar câteva zile.

„Azi trebuia să fim în Dubai... dar din cauza acestei probleme mondiale, nu suntem. Ma bucur oricum de pozele din ultima vacanță și de faptul că suntem sănătoși ❤️🙏🏼, a scris artista pe rețeaua de socializare

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro