Zi mare pentru Sandra şi Adrian Mutu. Soţia selecţionerului a fost chiar ea cea care a dat marea veste!

+3 click pentru
galerie

Zi mare pentru Sandra şi Adrian Mutu. Soţia selecţionerului a fost chiar ea cea care a dat marea veste! © Instagram

Şi uite aşa i-a lovit Cupidon pe toţi de Ziua Îndrăgostiţilor, dar unde mai puneţi că pentru unii această zi are o semnificaţie cu totul aparte. Sandra Mutu, spre exemplu, i-a făcut o declaraţie emoţionantă soţului său, pentru că au împlinit 5 ani de relaţie.

Ziua Îndrăgostiţilor le-a făcut pe vedetele noastre să îşi mărturisească dragostea în cele mai originale şi interesante moduri. Însă în cazul Sandrei şi al lui Adrian Mutu, situaţia stă diferit şi asta pentru că cei doi îşi demonstrează iubirea unul faţă de celălat de fiecare dată când au ocazia. 

Cu toate acestea, ziua de 14 Februarie este una cu o însemntate aparte pentru cei doi, deoarece îşi serbează aniversarea chiar de Valentine's Day. Sandra Mutu a postat un mesaj emoţionant pentru soţul său pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie în care cei doi se ţin în braţe. ''Te iubesc, viaţa mea. Cinci ani împreună, trei ani de căsătorie, de prietenie, de dragoste. La mulţi ani'', a scris Sandra Mutu pe Instagram.

Povestea de dragoste dintre Sandra şi Adrian Mutu este una demnă de filme. Cei doi s-au cunoscut într-un cerc de prieteni, pe vremea când Sandra avea doar 18 ani, iar Adrian a ştiut din prima clipă că ea este aleasa inimii sale. A găsit în ea toate calităţile de care avea nevoie la o femeie, nu doar frumuseţea şi aspectul fizic. 

Selecţionerului nu i-a luat mult timp să îşi dea seama că Sandra este femeia alături de are vrea să îşi petreacă restul vieţii, aşa că a cerut-o de soţie, iar cei doi şi-au jurat iubire veşnică prima dată pe o plajă din Cuba, departe de ochii curioşilor. După ce s-au întors în ţară, cei doi au vrut să îşi oficializeze relaţia, şi şi-au legat destinele chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, iar nunta a fost una desprinsă din basmele cu prinţi şi prinţese.

Şi pentru că povestea lor de dragoste este una deosebită, rodul iubirii lor a sosit pe lume tot pe data de 14, în luna aprilie 2017. Micuţul Tiago le-a umplut viaţa de bucurie şi i-a unit mai mult ca nicioată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro