3 vedete care și-au pierdut virginitatea mult prea devreme. Pozează în dive cuminți, dar s-au cam grăbit!

+4 click pentru
galerie

3 vedete care și-au pierdut virginitatea mult prea devreme. Pozează în dive cuminți, dar s-au cam grăbit! © arhivă

Sunt unele dintre cele mai apreciate dive de la noi și pozează în femeile perfecte! Cu toate acestea, s-au cam grăbit atunci când a venit vorba de amor și au pus piciorul în prag mult, mult prea devreme!

Cu siguranță mulți oameni se gândesc oare când și-au pierdut vedetele virginitatea. Pozează în dive cuminți, dar când a venit vorba de sex, nu prea au stat pe gânduri. Așa se face că multe dintre vedetele de la Hollywood și-au început viața sexuală la vârste mult prea fragede, la care alți copii se concentrează numai pe jucării și ieșiri în fața blocului, cu prietenii sau orice alte activități normale. 

Una dintre divele care și-au pierdut prea repede virginitatea este Kate Moss. Aceasta a devenit femeie la numai 14 ani, în Bahamas. Cu toate acestea, nu se știe cine a fost bărbatul care a dezvirginat-o. Informațiile au apărut în biografia neautorizată a modelului.

Cea de-a doua divă care și-a început viața sexuală la o vârstă fragedă este nimeni alta decât Britney Spears. Diva blondină și-a început viața amoroasă tot la 14 ani, în compania unui coleg anonim de liceu, scrie presa internațională. 

Ultima, dar nu cea din urmă divă care și-a început viața sexuală la vârsta la care trebuia să fie preocupată de păpuși este Angelina Jolie. 

Celebra actriță a avut tentative de a face amor încă de la grădiniți și chiar ea însăși a declarat de multe ori în presa internațională că se excita, în copilărie, extrem de repede. Angelina Jolie și-a pierdut virginitatea la vârsta de 14 ani, cu primul său iubit. Actrița a povestit de multe ori că nu a fost deloc mulțumită de prestația acestuia, mai informează presa internațională.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro