Doliu în lumea filmului! Actrița Laurel Griggs a murit la vârsta de 13 ani

+2 click pentru
galerie

Doliu în lumea filmului! Actrița Laurel Griggs a murit la vârsta de 13 ani © Instagram

Pierdere uriașă în lumea filmului, după ce actrița americană Laurel Griggs a murit la vârsta de 13 ani. Copila a avut peste o mie de apariții în reprezentații pe Broadway, New York și spera să ajungă cât mai sus în acest domeniu.

Din păcate, Laurel Griggs s-a ales cu complicații din cauza astmului de care suferea. Aceasta a fost și cauza morții. Deși copila a murit pe data de 5 noiembrie, familia ei a decis să facă totul public acum, după alte cinci zile.

Familia lui Laurel Griggs a anunțat pe rețelele de socializare, acolo unde toți fanii micuței au trăit un mare  șoc. 

Laurel Griggs a apărut pentru prima dată cu rolul Polly în Pisica pe acoperișul fierbinte, de Tennessee Williams. De asemenea, a devenit și mai cunoscută după ce a jucat cu Scarlett Johansson timp de aproximativ un an și jumătatea, între anii 2013 și 2015. 

Chiar dacă avea doar 13 ani, Laurel Griggs a avut peste o mie de apariții în diferite spectacole. De asemenea, a fost prezentă de două ori în emisiunile "Saturday Night Live" și "Cafe Society". A apărut și în câteva reclame. 

Recent, oamenii au primit o altă veste șoc. A murit "fata cu ochii de aur", pe numele ei adevărat Marie Laforet. Era cunoscută pentru talentul ei vocal, dar și pentru faptul că în 1960 a jucat alături de Alain Delon în Plein Soleil, atunci când a primit numele de "fata cu ochii de aur".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro