Adevărul despre operațiile lui Michael Jackson. Câte intervenții a avut, de fapt

Adevărul despre operațiile lui Michael Jackson. Câte intervenții a avut, de fapt © Hepta

Faptul că Michael Jackson a ajuns sub bisturiu este arhi-cunoscut, la nivel global. „Regele Muzicii Pop” a trecut printr-o transformare dramatică de-a lungul anilor, iar cele mai mari diferențe s-au văzut la nivelul pielii și al nasului. Starul american și-a albit pielea, iar rinoplastiile i-au alterat total forma nasului. Dar nu sunt singurele intervenții ale lui Michael Jackson.

Părul

La lansarea lui în industria muzicii, Michael Jackson avea păr creț, de tip afro, caracteristic oamenilor de culoare. În timp, textura s-a schimbat, iar acest lucru a fost rezultatul unei intervenții chimice, scrie Mirror.

Pielea

Cea mai evidentă schimbare în Michael Jackson este albirea vizibilă a culorii pielii. Artistul suferea de condiția numită vitiligo, care schimbă nuanța pielii, această boală fiind ulterior confirmată la autopsie. Tot la autopsie s-au găsit cicatrici care indică faptul că starul pop și-a făcut liftinguri faciale.

Buzele

În mod paradoxal, Michael Jackson a căutat să își facă buzele mai subțiri și mai puțin proeminente. Medicii legiști au găsit cerneală semi-permanentă tatuată pe buzele artistului.

Nasul

Și nasul lui Michael Jackson a suferit schimbări vizibile cu ochiul liber. Cântărețul a recunsocut că a suferit două rinoplastii pentru a-și subția nasul.

Bărbia

Se pare că și bărbia lui Michael Jackson a suferit schimbări, deși acestea nu au putut fi confirmate oficial de autopsie. Experții în chirurgie plastică sunt de părere, însă, că artistul și-a făcut implanturi în bărbie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro