Şocant! Cum a fost modificat certificatul de deces al lui Michael Jackson

+3 click pentru
galerie

Şocant! Cum a fost modificat certificatul de deces al lui Michael Jackson © Hepta

Au trecut mai bine de zece ani de la moartea lui Michael Jackson. Ştirea care a şocat o lume întreagă a fost mult timp plină de confuzie şi cu multe necunoscute. Lucrurile s-au clarificat ulterior, dar nenumărate controverse încă îşi fac loc în povestea artistului.

Nu este un secret că Michael Jackson suferea de insomnie şi nu putea adormi fără ajutorul sedativelor. Conrad Murray, angajat ca medicul său personal, i-a dat artistului propofol, o substanţă anestezică utilizată pe scară largă în spitalele din SUA, timp de 60 de nopţi la rând. Pe 22 iunie 2009, Conrad Murray a încercat să-l elimine din tratament. 

Pe 25 iunie 2009, Conrad Murray i-a mai dat o serie de sedative diferite. Pentru că nu exista efectul dorit, medicul a cedat insistenţelor artistului şi i-a administrat venos propofol. La un moment dat însă, după ce l-a lăsat preţ de câteva minute singur, şi-a dat seama că artistul nu mai respiră. A încercat să-l resusciteze şi într-un final, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, după ce a rugat un alt angajat să sune la 112. 

Toate aceste lucruri au fost povestite de Conrad Murray, anchetatorilor. 

Michael Jackson a fost dus la spital, dar după ce s-a mai încercat o resuscitare, la o oră şi 13 minute a fost declarat decesul. 

Cum a fost modificat certificatul de deces al lui Michael Jackson

După eliberare, certificatul de deces al lui Michael Jackson a fost modificat pentru a reflecta verdictul de omucidere al legiştilor. Astfel, au fost adăugate detaliile unei "injecţii efectuate de o altă persoană". Anchetatorii au afirmat că Michael Jackson a murit după ce substanţa anestezică a fost amestecată cu un alt sedativ. 

Conrad Murray a fost a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. Medicul a fost eliberat în 2013, după ce a petrecut aproximativ doi ani după gratii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro