Bucurie mare pentru fanii telenovelei Rebelde. Anahi este însărcinată pentru a doua oară. A dezvăluit și sexul bebelușului

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru fanii telenovelei Rebelde. Anahi este însărcinată pentru a doua oară. A dezvăluit și sexul bebelușului © Instagram

Bucurie fără margini în viața lui Anahi, celebra actriță din serialul fenomen Rebelde. Aceasta este însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară, peste doar câteva luni.

Anahi a dezvăluit sexul bebelușului

Anahi este în culmea fericirii pentru că visul său devine realitate. Frumoasa actriță care a scris istorie cu rolul din celebrul serial Rebelde și-a dorit mereu să aibă mai mulți copii, iar acum visul devine realitate. Anul 2020 va fi cel mai frumos pentru ea, pentru că va da naștere celui de-al doilea copil. Frumoasa veste a fost dată pe rețelele sociale chiar de către Anahi.

Actrița este mereu alături de fanii ei și îi ține la curent cu tot ceea ce este nou în viața sa, astfel că mare le-a fost acestora bucuria să afle că Anahi urmează să devină mămică de...băiat. Da, da, ați auzit bine. Anahi va aduce pe lume, din nou, un băiețel, la trei ani de la prima naștere.

Anahi le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de felicitări pe care le-au transmis și i-a rugat pe aceștia să se gândească mereu la ea și să se roage ca totul să decurgă bine, iar băiețelul ei să vină pe lume sănătos.

''Cu speranțe enorme vreau să împart cu voi această veste minunată. Nu vă imaginați cât vă mulțumesc pentru toate dovezile de atenție și felicitări. Inima mea explodează de bucurie. Un amestec de sentimente frumoase și multe speranțe. Mă uit la copilul meu și nu-mi vine să cred că va deveni fratele mai mare. Este un moment foarte drăguț și doar Îl rog pe Dumnezeu ca totul să decurgă bine, cu sănătate și pace. Mulțumesc pentru că sunteți mereu alături de mine. Copilul meu mai mare îl va avea mereu alături de el pe cel mai bun prieten, iar eu voi avea șansa să le fiu mamă. Mulțumesc, Doamne. Vă rog să ne aveți în rugăciunile voastre pentru ca această așteptare să fie frumoasă și liniștită. Mulțumesc că sunteți alături de mine într-un moment atât de frumos'', este mesajul transmis de Anahi pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro