Un celebru bucătar, concurent la o emisiune culinară, a murit la 54 de ani. Avea o tumoră pe creier
Publicat pe 22.01.2019 la 15:20 Actualizat pe 22.01.2019 la 15:36
Un celebru bucătar, extrem de apreciat pe plan profesional, a murit la vârsta de 54 de ani, din cauza unei tumori pe creier. Chef-ul participase în trecut la o renumită competiție culinară.
Un celebru bucătar, extrem de apreciat pe plan profesional, a murit la vârsta de 54 de ani, din cauza unei tumori pe creier. Chef-ul participase în trecut la o renumită competiție culinară.
Andrew Fairlie, fost concurent al unei faimoase competiții culinare, a fost diagnosticat în anul 2005. Anul trecut, după ce a rămas fără opțiuni de tratament, a fost forțat să se pensioneze anticipat, scrie Mirror.
Trecuse prin ani de chimioterapie, radioterapie și operații, însă, marți, Andrew Fairlie a murit, fiind răpus de cancer.
„Cu multă tristețe și durere, eu și Kay anunțăm moartea iubitului nostru fiu, Andrew”, a fost anunțul sfâșietor făcut de părinții bucătarului.
Andrew Fairlie a fost fondatorul restaurantului Gleneagles, o locație de două stele Michelin. A atins faima la vârsta de 20 de ani, când a câștigat Bursa Roux, în 1984. A lucrat ulterior ca ucenic al chef-ului Michel Guerard, un expert de trei stele Michelin, la Les Pres d’Eugenie, în Gascony, Franța.
A.P.