Angelina Jolie a donat un milion de dolari pentru copiii săraci, afectați de pandemia de COVID-19. Ce alte vedete și-au exprimat solidaritatea

+3 click pentru
galerie

Angelina Jolie a donat un milion de dolari pentru copiii săraci, afectați de pandemia de COVID-19. Ce alte vedete și-au exprimat solidaritatea © Arhivă

Având în vedere perioada dificilă în care ne aflăm cu toții, Angelina Jolie a dorit să-și exprime și ea, alături de alte vedete, solidaritatea. Frumoasa actriță a donat un milion de dolari în sprijinul copiilor cu neajunsuri, care au fost puternic afectați de pandemia de coronavirus.

Potrivit presei internaționale, Angelina Jolie a donat această sumă de bani pentru cei care se confruntă cu probleme mari, în ceea ce privește alimentația în această perioadă.

Pe lângă Angelina Jolie, și alte staruri internaționale au donat sau urmează să doneze în beneficiul persoanelor care au mare nevoie de ajutor în pandemia de coronavirus.

Celebrul actor, dar și fost guvernator de California, Arnold Schwarzenegger a promis  că va dona un milion de dolari pentru a sprijini o companie care se ocupă cu furnizarea resurselor personalului medical din prima linie care se luptă pentru combaterea și tratarea virusului ucigaș din China.

Și alte persoane din lumea artistică și-au exprimat altruismul. Printre aceștia se numără actorii Ryan Reynolds şi Blake Lively. Cei doi au donat o sumă asemănătoare pentru două asociaţii care administrează bănci de produse alimentare.

Elton John, ajutor pentru cadrele medicale

Artistul va concerta în propria locuință în interes caritabil. Recitalul în interes caritabil va avea loc săptămâna viitoare. Concertul lui Elton John va fi difuzat pe un post TV american, dar și în mediul online.

Încasările obținute în urma recitalului vor fi donate angajaţilor din domeniul sănătăţii publice din Statele Unite ale Americii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro