Angelina Jolie, șocată de prezența lui Brad Pitt la ziua de naștere a lui Jennifer Aniston

+3 click pentru
galerie

Ce părere are Angelina Jolie despre prezența lui Brad Pitt la ziua de naștere a lui Jennifer Aniston © Hepta

Lumea showbiz-ului internațional a fost zguduită de anunțul veștii că Brad Pitt a fost prezent la petrecerea dată de Jennifer Aniston, cu ocazia zilei sale de naștere. Se pare că nici acum, ani în șir mai târziu, nu se stinge poate cel mai celebru triunghi amoros de la Hollywood.

Zicem asta pentru că Angelina Jolie, cea pentru care Brad Pitt a părăsit-o pe Jennifer Aniston, pare a fi șocată de apropierea celor doi.

„Angelina este șocată că Brad a fost la petrecerea lui Jennifer. Știa că mai țin legătura, însă nu a realizat că sunt din nou atât de apropiați. A adus la lumină o mulțime de emoții pentru Angelina și nu le poate accepta în acest moment. Pe cât de dificil este pentru ea să știe că Brad și Jennifer își petrec din nou timpul împreună, ea știe că nu poate face nimic în această privință așa că alege să nu își consume toată energia concentrându-se pe acest eveniment”, a precizat o sursă apropiată actriței, conform E! News.

Însă, Angelina Jolie poate sta liniștită. Alte surse au declarat că Jennifer Aniston și Brad Pitt nu sunt chiar atât de apropiați. Cei doi vorbesc doar din când în când, cu precădere la aniversări sau alte zile importante.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți între 2000 și 2005. După aceea, actorul a avut o relație cu Angelina Jolie, care s-a concluzioant cu o nuntă în 2014 și cu adopția mai multor copii.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro