Anunț de ultimă oră de la soția lui Michael Schumacher: ”Suntem foarte fericiți”

+3 click pentru
galerie

Vești de ultimă oră de la Corinna Schumacher © arhivă

Michael Schumacher urmează să împlinească 50 de ani pe 3 ianuarie, iar soția lui, Corinna, a vrut să împărtășească cadoul pe care o fundație l-a pregătit, atât pentru fostul pilot, cât și pentru fanii din întreaga lume, care se roagă ca Schumacher să își revină. 

Corinna Schumacher a transmis că familia face ”tot ce poate ca să îș ajute” pe soțul ei și că pentru cea de-a 50-a aniversare a lui Michael, o aplicație oficială care îi va purta numele, va fi lansată mâine. Este vorba de un muzeu virtual, cu scopul de a-i sărbători realizările fostului pilot. 

”Suntem foarte fericiți să celebrăm a 50-a aniversare a lui Michael mâine, alături de voi. Vă mulțumim din suflet că putem face asta împreună (...) Michael ar trebui să fie mândru de ce a reușit, iar noi suntem la fel. De aceea ne amintim de succesul dobândit prin intermediul colecției private Michael Schumacher. Vrem să ne amintim și să îi celebrăm victoriile, recordurile. Vreau să vă asigur că se află în pe mâini bune și facem tot ce putem, ca oameni, să-l ajutăm. Vă rog să înțelegeți că îi respectăm dorințele și păstrăm discreția în ceea ce privește subiecte delicate precum sănătatea sa. În același timp, vreau să vă mulțumesc și vă urez un 2019 cu sănătate și fericire.”, a mai transmis soția lui Michael Schumacher, potrivit Daily Mail.

Michael Schumacher a fost victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. De atunci, fostul pilot nu a mai reuşit să revină la viaţa normală. El se află sub supraveghere permanentă la domiciliul său din Gland (Elveţia).

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro