O concurentă de la „X Factor” a murit, la numai 38 de ani. A făcut furori cu audiția ei

O concurentă de la „X Factor” a murit, la numai 38 de ani. A făcut furori cu audiția ei © B&T

Este doliu în lumea showbiz-ului, după ce o fostă concurentă a emisiunii „X Factor” a murit fulgerător, la numai 39 de ani. Cea cunoscută sub numele de scenă Ariel a făcut furori cu apariția ei la audiții, care a devenit rapid virală.

Ariel, pe numele adevărat Amy Burdett, a făcut furori în 2008, atunci când a apărut la audițiile pentru show-ul „X Factor” din Marea Britanie. În următorii 10 ani, momentul ei a fost răspândit constant în mediul online, fiind o adevărată senzație a internetului.

Ariel Burdett a murit, la 39 de ani

Potrivit UNILAD, fosta concurentă a murit undeva la începutul acestei luni, însă cauza decesului nu a fost încă făcută publică.

Vestea tragică a fost confirmată de o prietenă a femeii, care a făcut confesiunea pentru publicația britanică Daily Star. Ulterior, informația s-a răspândit, iar mulți oameni au început să își exprime durerea pe rețelele de socializare.

„Sunt foarte trist să aud că Ariel Burdett a murit”, a scris pe Twitter Jack remmington, fost concurent al emisiunii de talente. „A adus multă fericire în viața mea și a multor alți oameni și va rămâne mereu în amintirile noastre. Rupe-ți puțin din timp ca să stai cu oamenii pe care îi iubești. Nu poți să le spui niciodată de prea multe ori cât înseamnă pentru tine.”

Ariel a făcut senzație în timpul audiției, atunci când a șocat pe toată lumea cu ieșirea ei nervoasă. După ce a primit patru de nu, le-a spus juraților „să își bage o bucată de metal în fund” și i-a zis juratei Cheryl că este „tută”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro