Aşa ceva rar vezi! Cum se pregăteşte Jennifer Lopez pentru un singur show! Imagini din culise

+3 click pentru
galerie

Aşa ceva rar vezi! Cum se pregăteşte Jennifer Lopez pentru un singur show! Imagini din culise / VIDEO © captură video

A făcut un show incendiar la finala Super Bowl, însă ce nu ştie multă lume este munca din culise. Jennifer Lopez şi echipa sa s-au pregătit intens pentru ca totul să iasă perfect, iar dovadă stau imaginile!

Când vine vorba de spectacol, Jennifer Lopez este fără doar şi poate una dintre artistele care fac cele mai incendiare show-uri. Dovada stau majoritatea concertelor sale, dar cel mai elocvent exemplu îl reprezintă prestaţia lui J Lo la Super Bowl.

Bine, era de aşteptat, asta pentru că show-ul a strâns în faţa micilor ecrane  peste 100 de milioane de oameni care au urmărit cu sufletul la gură meciul, cât şi spectacolul din pauza meciului oferit de Jennifer Lopez şi Shakira.

Pregătirile au început de la primele ore ale dimineţii. Jennifer Lopez şi soţul ei, Alex Rodriguez au dat o tură până la sala de fitness, acolo unde s-au antrenat două ore cu un antrenor personal, pentru a fi siguri că sunt în formă maximă în seara spectacolului. 

După antrenament Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, au dat fuguţa acasă să se schimbe, iar apoi au mers într-un suflet pe terenul unde s-a jucat meciul, acolo unde s-au întânit cu echipa artistei pentru a pune la punct ultimele detalii, potrivit Antena Stars.

Jennifer Lopez şi echipa sa de dansatori au făcut ultimele repetiţii înainte de marele show.

Coregrafie este pusă la punct, acum nu rămâne decât ca artista să se pregătească pentru intratrea ei pe teren. Astfel, make-up artistul preferat al vedetei, alături de hairstiliştii săi au venit pentru a se asigura că Jennifer Lopez va arăta ca scoasă din cutie în pauza meciului privit de o sută de milioane de oameni...

Părul este gata, make-up-ul la fel, Jennifer Lopez este pregatita sa intre pe scenă, asta nu înainte să primească câteva sfaturi de la PR ul ei, şi, binîneţeles, un pupic din partea soţului său... 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro