FOTO / Cum arată mama lui Jennifer Lopez la 73 de ani! E clar că aşchia nu sare departe de trunchi

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată mama lui Jennifer Lopez la 73 de ani! E clar că aşchia nu sare departe de trunchi © Instagram

Chiar dacă are 50 de ani, Jennifer Lopez se bucură de un trup perfect. Artista dă vina pe genele bune pe care le-a moştenit de la mama ei, în vârstă de 73 de ani! 

Jennifer Lopez este una dintre cele mai frumoase artiste de rang internaţional. Anii sunt doar o cifră pentru cunoscuta cântăreaţă, silueta ei fiind invidiată de majoritatea adolescentelor din zilele noastre. 

Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, mama lui J.Lo arată formidabil la 73 de ani. Recent, au apărut mai multe poze cu cea care i-a dat viaţă, iar internauții au rămas cu gura mască când au văzut cât de bine se menţine la vârsta pe care o are. După Super Bowl, vedeta a hotărât să sărbătorească reuşita alături de mama ei, dar şi de fiica de 11 ani.

Pe lângă genele bune pe care le-a moştenit, focoasa artistă face sport, ţine dietă şi are o relaţie foarte bună cu somnul, conform spuselor ei. "Ceea ce mănânci nu îți afectează doar corpul, îți poate schimba și felul în care arată pielea", a declarat artista.

S-a logodit anul trecut

În luna martie a anului trecut, Jennifer Lopez a spus "da", după ce iubitul ei, Alex Rodriguez a cerut-o în căsătorie. Deși a trecut printr-o căsnicie eșuată alături de Marc Anthony, norocul a lovit-o din plin, din nou, îndrăgostindu-se nebunește de cel cu care este mai fericită ca niciodată, Rodriguez. Gurile rele și zvonurile tot încearcă să arunce cu noroi în relația lor, însă iubirea dintre Jennifer și Alex este mai puternică decât presa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro