Reacția lui Jennifer Lopez, când un regizor i-a spus că vrea să-i vadă sânii: „Mi-a cerut să-mi dau bluza jos”

+3 click pentru
galerie

Reacția lui Jennifer Lopez, când un regizor i-a cerut să-i vadă sânii: „Mi-a cerut să-mi dau bluza jos” © Hepta

Jennifer Lopez are o carieră impresionantă, de peste 30 de ani. Pe lângă muzică, s-a bucurat de foarte mult succes și în actorie, jucând în numeroase filme. A avut experiențe plăcute, dar și unele nu așa de grozave, de care nu-și amintește cu plăcere.

Chiar recent, J-Lo a povestit o experiență pe care a avut-o la început de carieră, atunci când un regizor i-a cerut să își dea jos bluza. Vedeta a declarat că a fost foarte panicată atunci, însă acum își amintește aproape cu amuzament de situația în care a fost pusă.

Jennifer Lopez, hărțuită sexual de un regizor

Jennifer Lopez a povestit, pentru The Hollywood Reporter, experiența pe care a avut-o în timp ce lucra pentru un film, la început de carieră.

La un moment dat, atunci când discuta cu regizorul, acesta i-a cerut să-și dea jos bluza, chiar dacă erau în prezența altor două persoane.

„Fără să stau prea mult pe gânduri, i-am spus: <Nu suntem la filmări!> Şi am refuzat, bineînţeles, m-am apărat cum am ştiut mai bine”, a spus Jennifer Lopez.

Vedeta a adăugat că nici măcar nu erau singuri în acele momente, alături de ei fiind un designer de costume și o femeie. Acest lucru nu l-a împiedicat pe regizor să facă cerera deplasată.

„Din fericire, a ieşit din mine latura aceea din Bronx, care m-a făcut să-i spun: <Nu trebuie să-ţi arăt sânii, nu, nu. O să-i vezi doar la filmare.>”, a concluzionat Jennifer Lopez.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro