Atenție, cea mai frumoasă femeie a lumii este din nou liberă! Megan Fox divorțează după zece ani de căsnicie

+2 click pentru
galerie

Atenție, cea mai frumoasă femeie a lumii este din nou liberă! Megan Fox divorțează după zece ani de căsnicie © Profimedia

După zece ani de căsnicie, Megan Fox și Brian Austin Green divorțează. Anunțul a fost făcut chiar de către actor, care a mai avut astfel de tentative cu actrița americană, care nu au fost duse până la capăt.

Brian Austin Green a anunțat, în cel mai recent episod al podcast-ului său, că se pregătește să divorțeze de Megan Fox, relatează The Hollywood Reporter.

În vârstă de 33 de ani, Megan Fox se iubește cu Brian Austin Green (46 de ani) încă din anul 2004, însă și-au oficializat relația abia în anul 2010, atunci când au ajuns la altar. 

Motivul invocat al separării

Atunci când a dat să motiveze decizia lui și a actriței, Austin Green a explicat că pur și simplu lucrurile între ei s-au răcit și că s-au îndepărtat ma iales la finalul anului trecut, atunci când Fox era frecvent plecată la filmări.

Atunci, Megan Fox a fost cea care a venit în fața lui și i-a explicat că s-a simțit mult mai bine în perioada când era singură și că a ajuns să se iubească mult mai mult pe sine. Austin Green a explicat că a fost șocat și trist la aflarea veștii, dar ulterior a mărturisit că nu poate sta supărat pe ea, pentru că a fost sinceră.

Fox și Austin Green au împreună trei copii: Noah (7 ani), Bodhi (6 ani) și Journey (3 ani). Au fost la un pas de divorț și în 2015, la cererea actriței, însă au reușit să își salveze relația.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro