Cum a ajuns să arate actrița Megan Fox. Azi împlinește la 33 de ani. Galerie FOTO

+6 click pentru
galerie

Cum a ajuns să arate actrița Megan Fox. Azi împlinește la 33 de ani. Galerie FOTO © Hepta

Acum câțiva ani, Megan Fox făcea furori la nivel planetar, devenid rapid una dintre cele mai frumoase femei din cetatea filmului. De la rolul ei din „Transformers” și până acum au trecut mai bine de 10 ani, așa că – cât de bine se menține vedeta?

Foarte, foarte bine! Megan Fox împlinește astăzi 33 de ani, dar vârsta parcă nu a afectat-o deloc. Bruneta arată la fel ca le debutul ei în cinematografie, un lucru și mai lăudabil având în vedere că este și mamă a trei copii!

Cine este Megan Fox

Megan Denise Fox (născută pe 16 mai 1986) este o celebră actriță și cântăreață. A debutat în lumea cinematografiei în anul 2001, iar de atunci a tot apărut în diverse seriale și filme. Primul ei mare rol a fost în filmul „Transformers”, unde a jucat alături de Shia LaBeouf. Megan Fox este considerată unul dintre marile sex simboluri ale lumii, apărând în revistele internaționale de top.

Megan Fox este căsătorită cu actorul Brian Austin Green, cu care are o relație încă din 2004. S-au cunoscut când ea avea 18 ani, iar el 30, făcând nuntă în anul 2010. Împreună, au trei copii: Noah (7 ani), Bodhi (5 ani) și River (3 ani).

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro