Autopsia lui Michael Jackson. Cum arăta trupul artistului? Părul său ondulat era, de fapt, o perucă!

Autopsia lui Michael Jackson. Cum arăta trupul artistului? Părul său ondulat era, de fapt, o perucă! © arhivă

Câteva documente ajunse în presă la ani buni de la moartea lui Michael Jackson aduc în spațiul public detalii halucinante de la autopsia artistului. Deși la apogeul carierei sale Michael Jackson era sănătos și puternic, când a murit nu cântărea mai mult de 50 de kilograme!

Mirror.co.uk relatează că, la momentul morții, Michael Jackson cântărea aproximativ 50 de kilograme și era, evident, afectat de toate intervențiile chirurgicale făcute de-a lungul anilor. 

Trupul lui Michael Jackson era slăbit, pe șoldurile, încheieturile și umerii erau doar urme de injecții, iar în stomacul său, medicii legiști nu au găsit decât medicamente parțial dizolvate. 

„Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit”, a povestit un apropiat ai cântăreţului.

Legiștii au mai observat vânătăi suspecte pe genunchi şi pe gambe. Michael Jackson prezenta și tăieturi pe spate, asemenea unor urme ale unei căderi.

Pe corpul său existau zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare - afecţiunea de pigmentare, vitiligo.

La nivelul chipului, Michael Jackson avea buzele tatuate cu roz, iar sprâncenele, cu negru. De asemenea, partea superioară a frunții era colorată pentru a masca marginea perucii pe care artistul o purta.

Părul ondulat al lui Michael Jackson, o perucă

Practic, părul său ondulat, până la umeri, cu care apărea în public nu era decât o perucă. Ce nu mulți știau despre Michael Jackson este că, în 1984, în timp ce filma o reclamă, părul său a fost afectat de un incendiu. De atunci, artistul ar fi început să poarte peruci. 

Michael Jackson s-a stins la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro