Ce a scris Michael Jackson, cu limbă de moarte, în testament. Incredibil pe cine nu a menționat deloc!

Ce a scris Michael Jackson, cu limbă de moarte, în testament. Incredibil pe cine nu a menționat deloc! © Profimedia

Moartea lui Michael Jackson a fost un mare șoc, dar și un adevărat scandal mediatic. Au fost arătate degete de către cei care susțin că starul pop a fost ucis, principalul vinovat fiind considerat doctorul cântărețului. Însă, mare vâlvătă s-a făcut și în cazul testamentului întocmit de Regele Pop.

La scurt timp după moartea lui Michael Jackson, testamentul artistului a fost depus la tribunalul din Los Angeles, pentru a fi validat. Au fost găsite mai multe detalii șocante în document, care a fost ulterior făcut și public prin intermediul presei.

Ce a scris Michael Jackson în testament

Prima informație șocantă care a fost descoperită în testament a fost cea legată de soarta copiilor săi. Când a murit, artistul a lăsat în urmă trei copii, la vremea respectivă, minori. Printre ultimele sale dorințe, Michael Jackson a enunțat ca mama lui, Katherine, să devină tutorele urmașilor săi. Însă, în situația în care Katherine ar muri, rolul de tutore ar fi urmat să-i revină Dianei Ross, cea cu care cântărețul a avut o relație foarte apropiată.

În continuare, oamenii au fost șocați și să afle că tatăl lui Michael Jackson nu a fost menționat deloc, chiar dacă cei doi au avut o relație tensionată în ultimii ani.

Cât despre avere, 40% i-a revenit mamei sale, Katherine Jackson, același procent fiind apoi împărțit între cei trei copii. Cele 20 de procente rămase au ajuns la diverse fundații de caritate desemnate de executorii testamentari, anunța TMZ.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro