Boala secretă de care suferea Elvis Presley. N-a spus nimănui de rușine

Boala secretă de care suferea Elvis Presley. N-a spus nimănui de rușine © Hepta

Elvis Presley a murit în 1977, fiind găsit inconștient în baia hotelului în care se afla împreună cu iubita lui. Oficial, o supradoză de droguri, alături de alți câțiva factori, a conturat circumstanța fatală care i-a curmat viața celebrului Rege Rock ‘n’ Roll. Însă, artistul mai suferea de o boală, una puțin știută și despre care nu vorbea de rușine.

Dezvăluirea a fost făcută de George Nichopoulos, prieten dar și medic al legendarului cântăreț. Acesta a înaintat teoria conform căreia Elvis a fost ucis de o afecțiune cronică netratată timp de multă vreme.

Dr. Nick i-a fost alături lui Elvis în ultimii 12 ani. A fost prezent și în ziua fatidică, încercând să îl resusciteze în ziua în care a fost găsit mort în baie.

Acesta a mărturisit că, timp de multă vreme, artistul s-a confruntat cu o afecțiune considerată de mulți a fi rușinoasă, mai ales în acele timpuri: contispația.

„Nu ne-am dat seama până la autopsie că afecțiunea era așa de avansată – am încercat din greu să îl tratăm, dar nu am realizat ce efecte devastatoare a produs. Noi am presupus că starea lui de constipație era doar un efect secundar al medicamentelor pe care le lua pentru durerile artritice și pentru insomnie”, a mărturisit doctorul.

Mai mult, autopsia starului a scos la iveală și niște detalii șocante. Colonul lui Elvis măsura și până la 15 centimetri în diametru, în condițiile în care lățimea normală este de 7 centimetri. Era și mai lung decât ar fi normal.

„Constipația l-a deranjat destul de mult. Elvis spera că va trece de la sine și nu avea de gând să facă prea mare vâlvă pe acest subiect […] se gândea în același timp să nu se facă de rușine”, a mai spus doctorul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro