Bucurie mare în lumea teatrului! O actriţă cunoscută a devenit mamă pentru prima dată la 24 de ani

+4 click pentru
galerie

Bucurie mare în lumea teatrului! O actriţă cunoscută a devenit mamă pentru prima dată la 24 de ani © Instagram

Bucurie fără margini pentru o actriţă celebră. A devenit mămică pentru prima dată, la 24 de ani. Chiar ea a fost cea care a dat marea veste fanilor, la puţin timp după naştere.

Katja Martinez, pentru că despre aceasta este vorba, a devenit mămică pentru prima oară. Ea a născut la finalul lunii octombrie, iar de atunci viaţa i s-a schimbat radical. Katja Martinez este mai fericită ca niciodată, iar bucuria a căpătat un alt sens pentru ea.

Katja Martinez a născut prin cezariană o fetiţă perfect sănătoasă şi totul a decurs bine. Chiar dacă operaţia a fost în regulă, Katja Martinez a recunoscut că după naştere a avut încă dureri, însă acestea erau uitate instant atunci când îşi privea fetiţa.

La puţin timp după ce a născut, actriţa de origine argentiniană, în vârstă de 24 de ani, s-a pozat de pe patul de spital cu fetiţa în braţe. Katja Martinez şi-a dorit enorm să devină mămică, aşa cum chiar ea recunoaşte, iar acum visul i s-a îndeplinit.

Aceasta a ales să nu-i arate momentan chipul copilului său. De asemenea, Katja Martinez a postat şi o descriere emoţionantă, alături de prima imagine cu fetiţa, care a primit numele Helena. 

"Te-am dorit, te-am visat de multe ori, iar acum te ţin în braţe. Niciodată nu am fost mai fericită decât sunt acum. Seara trecută am dormit doar o oră pentru că nu am putut să mă abţin să nu mă uit la acest omuleţ pe care l-am făcut. Vom fi împreună mereu, Helena", a scris frumoasa actriţă pe Instagram.

Imediat după ce proaspăta mămică a dat vestea că a născut, au început să vină şi mesajele de felicitări din partea fanilor, care se bucură enorm să o vadă pe aceasta în cel mai important rol din viaţa sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro