Care-i mai bombat: posteriorul sau pieptul? Sexy-bruneta face ravagii cu pozele ei indecente!

+7 click pentru
galerie

Care-i mai bombat: posteriorul sau pieptul? Sexy-bruneta face ravagii cu pozele ei indecente! © Instagram

Este plin internetul de tinere care au ce să arate și dornice chiar să arate. Astăzi, vă prezentăm o altă starletă a Instagram-ului: Joselyn Cano. Brunetă, focoasă și fără inhibiții, îi face pe urmăritorii ei să se întrebe constant care dintre atuurile ei este mai atractiv: posteriorul bombat sau sânii la fel de generoși?

Joselyn Cano este una dintre adevăratele vedete de pe Instagram. Cu peste 10 milioane de urmăritori și colaborări peste colaborări cu diverse branduri, se bucură nu numai de frumusețe, ci și de o avere impresionantă, estimată să fie undeva în jurul a 1 milion de dolari.

Cine este Joselyn?

Joselyn Cano este un model cu origini hispanice, care s-a remarcat rapid cu pozele ei ultra-sexy, îmbrăcată în cei mai minusculi bikini. Are un loc respectabil și în industria modei, reușind să colaboreze cu mai multe case celebre.

Joselyn s-a născut în Orange Country, California. Are 28 de ani, iubește senzațiile extreme, iar unul dintre hobby-urile ei preferate este parașutismul.

Și-a început cariera de model la o vârstă destul de fragedă, iar până a împlinit 20 de ani, era deja un model de succes, cerută de mai multe case de modă. Ulterior, a început să încarce poze ceva mai deocheate pe Instagram, îmbrăcată doar cu bikini. Atunci a crescut rapid influxul de urmăritori, iar în prezent are peste 11 milioane de urmăritori.

Și pentru cei curioși, zvonurile spun că în prezent nu se iubește cu nimeni. Dar... nu prea știi niciodată, nu-i așa?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro