Casa Albă a îmbrăcat haine de sărbătoare! Melania Trump, „vinovată" de spectacolul de lumini şi ornamente / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Casa Albă a îmbrăcat haine de sărbătoare! Melania Trump, „vinovată" de spectacolul de lumini şi ornamente / VIDEO © Hepta

Casa Albă a fost decorată cu zeci de beculeţe şi lumini colorate, iar magia sărbătorilor de iarnă se simte pretutindeni. Prima Doamnă a Americii a fost cea care s-a ocupat de decorarea Casei Albe, iar tema aleasă a fost una patriotică: „Spiritul Americii".

Magia sărbătorilor de iarnă este păstrată peste tot în lume, iar America nu face excepţie... şi una dintre cele mai mari bucurii ale americanilor, şi nu numai, este să vadă Casa Albă împodobită cu mii de beculeţe  şi lumini colorate.

Astfel pregătirile au început de câteva zile... iar rezultatul este magic. Şi pentru că nicăieri nu se pot începe pregătirile pentru sărbători fără un brad, pomul de Crăciun de la Casa Albă a fost adus... Şi nu aşa oricum şi într-o trăsură, cu doi valeţi, şi tras de doi cai superbi, potrivit Antena Stars.

Prima doamnă a Americii a ieşit pentru a întâmpina oamenii care s-au ocupat de aducere bradului de Crăciun.

Odată adus bradul, decorarea Casei Albe a început! Zeci de angajaţi au muncit, cot la cot cu Melania Trump pentru a se asigura că totul va fi aranjat perfect, iar magia sărbătorilor va fi simţită de oricine va pătrunde în încăpere. În plus, pentru cel de-al treilea Crăciun petrecut la Casa Albă, Melania Trump a ales o temă patriotică: „Spiritul Americii". 

Pe lângă bradul principal, aşezat în centrul încăperii, Casa Albă a fost decorată cu zeci de brazi, fiecare aranjat până în cel mai mic detaliu, şi împodobiţi în nuanţe de alb, auriu şi argintiu, care dădeau un aer elegant întregii încăperi. Şi, cum detaliile fac diferenţa, Melania Trump a presărat zăpadă artificială pe pomii împodobiţi,  pentru a oferi cu adevărat senzaţia de sărbătoare în mijlocul naturii.

Unul dintre detaliile care ne-au atras atenţia a fost şemineul din camera principală decorat cu sute de trandafiri roşii. Superbele ornamente pot fi admirate de mii de vizitatori. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro