Cât a cheltuit românul care i-a cumpărat inelul Rihannei. Bijuteria a costat o avere

+3 click pentru
galerie

Cât a cheltuit românul care i-a cumpărat inelul Rihannei. Bijuteria a costat o avere © Facebook

Rihanna este idolul milioanelor de adolescenţi din întreaga lume. Cu aşa o carieră de succes, nu e de mirare că artista câştigă o groază de bani cu care-şi permite să cumpere orice doreşte, fără să ţină cont de sumă. Un român a cumpărat unul dintre bijuteriile sale şi nu a fost deloc ieftină!

Celebra câtăreaţă este una dintre cele mai iubite şi cele mai bine cotate artiste. Ne-a obişnuit ca la fiecare eveniment să fie o adevărată apariţie, atât prin personalitatea sa, cât şi prin ţinutele excentrice pe care le poartă. Pe lângă piesele vestimentare de la cele mai populare şi scumpe brand-uri, Rihanna uimeşte şi prin colecţia sa impresionantă de bijuterii. 

Recent, un român, fan înrăit al Rihannei, a cumpărat în cadrul unei licitaţii de bijuterii purtatele de vedetele de la Hollywood un inel purtat de faimoasa artistă. Bijuteria nu a fost deloc ieftină şi a lăsat un gol destul de mare în portofelul cumpărătorului.

Licitaţia s-a ţinut miercuri, pe data de 11 decembrie. Pasionaţii de bijuterii scumpe au putut să-şi clătească ochii cu cele mai strălucitoare accesorii şi în acelaşi timp să-şi vadă visul împlinit, achiziţionând piese purtate de starurile lor preferate. Românul care a cumpărat inleul purtat de Rihanna a scos din buzunare nu mai puţin de 4.500 de euro.

Inelul denumit "Azalea" a fost purtat de cântăreaţă la inaugurarea bulevardului „Rihanna Drive”, din ţara sa natală, Barbados. 

În cadrul licitaţiei au fost vândute şi accesorii de lux, purtate de vedete celebre, acestea fiind în valoare de 160.000 de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro