Câte iubite a avut Justin Bieber. Cântărețul s-a așezat la casa lui la 24 de ani

Câte iubite a avut Justin Bieber. Cântărețul s-a așezat la casa lui la 24 de ani © Hepta

Justin Bieber poate fi considerat cu ușurință unul dintre cei mai doriți bărbați ai planetei. Atunci când s-a lansat în adolescență, a furat inimile a milioane de fete de pe tot globul, fiecare dintre ele imaginându-se cum ar fi să se iubească cu celebrul star american. Câteva domnișoare, ce-i drept celebre, au reușit acest lucru – și iată cine sunt acestea.

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin și Justin Bieber au fost împreună între 2015 și 2016, au făcut o pauză, apoi s-au reunit în 2018. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2018 și sunt în continuare împreună.

Baskin Champion

Bieber a fost zărit în tandrețuri cu tânăra Miss Alabama Teen USA 2014, la câteva săptămâni după ce a luat o pauză de la relația cu Selena Gomez, în 2018.

Selena Gomez

Probabil cea mai faimoasă cucerire a lui Justin Bieber. Cei doi și-au început relația în 2011 și s-au tot despărțit și împăcat de-a lungul anilor. Lucrurile s-au încheiat definitiv între cei doi în 2018.

Paola Paulin

Cei doi s-au bucurat de întâlniri picante, cândva în 2017, însă n-au avut niciodată o relație oficială.

Sofia Richie

În 2016, Justin Bieber făcea publică relația cu fiica lui Lionel Richie, alături de care a fost frecvent zărit împreună. Niște drame și împungături cu Selena Gomez au dus la ruperea relației în același an.

Nicola Peltz

Cei doi au ieșit în oraș de câteva ori, însă nimic oficial nu s-a format.

Alte mențiuni: Chantel Jeffries (2014 și 2016), Kourtney Kardashian (2015, zvonuri), Jayde Pierce (2015, neoficial), Adriana Lima (2014, o aventură neconfirmată), Barbara Palvin (2012, neoficial), Miranda Kerr (flirt, neconfirmat), Jessica Jarrell (2010, flirt, neoficial).


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro