Ce avere are Gerard Pique, soţul Shakirei! Nici artista nu se lasă mai prejos

+3 click pentru
galerie

Ce avere are Gerard Pique, soţul Shakirei! Nici artista nu se lasă mai prejos © Hepta

Sunt împreună de 10 ani, au doi copii împreună, iar în acest timp au strâns o avere colosală. Shakira și jucătorul de fotbal al Barcelonei, Gerard Pique se pot lăuda că sunt împliniți pe toate planurile, dar mai ales financiar. 

Sportivul încasează, în fiecare an, atât din salariul de la Barcelona, cât și din reclame și afaceri, nu mai puțin de 54 de milioane de euro.

De curând, Gerard Pique a devenit și un om de afaceri în adevăratul sens al cuvântului, pentru că se ocupă printre altele și de jocuri video, produse și alimente eco-friendly, dar și cu ochelari de soare. Pique e tot mai implicat în afaceri, iar când vine vorba de veniturile familiei sale, nu pare că ar fi ceva ce nu e dispus să încerce. De aceea, există zvonuri că fondul de investiții al fotbalistului se ridică la peste 12 miliarde de euro.

Mai mult, după ce fundașul catalan a devenit patronul echipei FC Andorra și a plătit o datorie de 200.000 de euro a echipei, acum Gerard  a achiziționat  80% din pachetul de acțiuni al formației Gimnastic Manresa și e dispus să investească 400.000 de euro în infrastructură pentru a transforma Manresa într-una dintre cele mai mari academii din Spania, conform Antena Stars.

Dar nu va imaginați că doar Pique aduce bani în casă. Nici Shakira nu se lasă mai prejos. Aflată deja de foarte multi ani pe piata muzicala, acest lucru a ajutat-o nu doar sa isi construiasca un nume la nivel mondial, ci si sa stranga o avere demna de invidiat. În conturile artistei intră, în fiecare lună, sume uriașe de bani. Se pare ca aceasta ar câștiga aproximativ 4 milioane de euro pe lună, iar estimările arată că Shakira are în conturi nu mai puțin de 400 de milioane de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro