Shakira, motivul pentru care nu se căsătoreşte cu Gerard Pique. Cei doi sunt împreună de aproape 10 ani

+3 click pentru
galerie

Shakira, motivul pentru care nu se căsătoreşte cu Gerard Pique. Cei doi sunt împreună de aproape 10 ani © Instagram

Shakira şi Gerard Pique formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lume. Deşi sunt împreună de mulţi ani, având şi doi copii minunaţi, cei doi nu au făcut încă pasul cel mare. Iată care este motivul!

Gerard Pique şi Shakira sunt împreună de aproape 10 ani. Între celebrul fotbalist şi frumoasa cântăreaţă a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în anul 2010, în cadrul Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud. De atunci, aceştia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, rodul iubirii lor transformându-se în doi copii extraordinari. Cu toate că se iubesc extrem de mult, nu au ajuns încă la căsătorie. Artista a povestit pe larg despre acest subiect în cadrul emisiunii 60 Minutes.

Potrivit spuselor cântăreţei, ideea de căsătorie nu este una care îi surâde, deoarece consideră că după ce va deveni soţie nu-i va mai stârni atât de tare interesul iubitului său. De aceea, Shakira preferă ca toate lucrurile să pară imprevizibile.

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. Ea ca acel fruct interzis. Prefer să-l țin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său”, a povestit Shakira pentru un post de televiziune american.

Chiar dacă între Gerard Pique şi Shakira există o diferenţă de 10 ani, fanii aproape că nu şi-ar fi dat seama. Frumoasa cântăreaţă urmează să împlinească 43 de ani, în timp ce fotbalistul se pregăteşte să împlinească 33.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro