Ce nu are voie Meghan Markle să mănânce, de când a devenit Ducesă. Vei râde cu lacrimi!

+3 click pentru
galerie

Meghan Markle © hepta.ro

De când a devenit soția Prințului Harry, Meghan Markle a fost nevoită să renunțe la foarte multe obiceiuri pe care le avea înainte și să se supună unor reguli de-a dreptul absurde, impuse de protocolul regal. 

Așa se face că Ducesa de Sussex trebuie să fie foarte atentă atât cu imaginea sa, comportamentul, dar și cu ce...bagă în gură! De când a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle a trebuit să renunțe la usturoi. 

Potrivit presei internaționale, cei din familia regală nu consumă niciodată usturoi atunci când se află la evenimente publice sau oficiale, iar acest lucru nu este deloc doar un zvon. Cea care susține extrem de mult această regulă este chiar Regina Elisabeta, care nu consumă niciodată usturoi. 
Unul dintre bucătarii de la Palatul Buckingham a povestit, pentru presa internațională, că Regina Elisabeta nu suportă usturoiul și nici prea multă ceapă. 
„Nu îi putem servi reginei niciodată un preparat cu usturoi sau cu prea multă ceapă. Regina nu are niciodată în meniu usturoi și nu va avea nici de acum încolo” a povestit bucăratul. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest