Charlie Sheen e alt om de când a scăpat de dependența de droguri. Cum arată actorul, după ce a ieșit de centrul de reabilitare

+3 click pentru
galerie

Charlie Sheen e alt om de când a scăpat de dependența de droguri. Cum arată actorul, după ce a ieșit de centrul de reabilitare © Profimedia

Charlie Sheen a părăsit industria televiziunii pe ușa din spate după ce s-a aflat că este dependent de droguri, alcool, dar suferă și de HIV. Actorul s-a luptat ani de zile cu viciile, dar acum iată că a văzut și luminița de la capătul tunelului.

Charlie Sheen a fost oferit un interviu pentru iTV în care a declarat că nu a mai consumat droguri de peste un an, dar că lupta nu s-a încheiat și încă trebuie să aibă grijă în ce anturaje se învârte. Actorul a fost internat la un centru de reabilitare și a ascultat cu strictețe sfaturile medicilor, scrie presa internațională. 

Fostul actor din "Doi bărbați și jumătate" a fost foarte glumeț în timpul interviului și chiar și-a dat silința în privința aspectului fizic, semn că este mai determinat ca niciodată să își revină. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro