Christina Aguilera se îngrașă pe zi ce trece! Artista a ajuns să fie de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus. GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Christina Aguilera se îngrașă pe zi ce trece! Artista a ajuns să fie de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus. GALERIE FOTO © Profimedia

Au apus vremurile când Cristina Aguilera încingea mințile bărbaților cu trupul ei perfect și mișcările de felină. Ajunsă la vârsta de 38 de ani, artista este în prezent mamă cu normă întreagă și o soție devotată.

Christina Aguilera s-a îngrășat mult în ultimii ani, după ce a născut de două ori. Cântăreața nu a reușit nici până acum să scape de surplusul de kilograme și la cea mai recentă apariție este de nerecunoscut. Doar după trăsăturile feței o mai poți recunoaște pentru că Aguilera s-a îngrășat teribil și a încercat totuși să ascundă colăceii, așa cum face de ceva timp. 

A mascat totul cu rochia lungă

Artista nu a reușit nici până acum să dea jos zecile de kilograme și recurge la tot felul de artificii pentru a-și ascunde colăceii. Christina Aguilera a fost prezentă la un eveniment, alături de familia sa și a ales să poarte o rochie lungă până în pământ și neagră, sperând că burtica și șoldurile proeminente nu se vor vedea. Ei bine, s-au văzut, dar asta nu a împiedicat-o pe Christina Aguilera să le zâmbească frumos paparazzilor și să se simtă bine în pielea ei pe tot parcursul zilei. 

Ne-o aducem aminte cu toții câți bărbați a făcut să saliveze cu rolul din filmul-fenomen Burlesque, dar imaginea de atunci pare foarte îndepărtată. Christina Aguilera și-a schimbat complet înfățișare și pare foarte împăcată cu asta, pentru că pare că se simte foarte bine în pielea ei. Christina Aguilera s-a lansat în anul 1995. Este cântăreață, actriță și compozitoare de muzică pop americană, dar și câștigătoare a mai multor premii Grammy. Ea a fost căsătorită cu Jordan Bratman, iar din anul 2010 formează un cuplu cu Matthew Rutler, alături de care are doi copii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro