Cine este românul care apare pe lista nominalizărilor la Premiile Oscar

+2 click pentru
galerie

Cine este românul care apare pe lista nominalizărilor la Premiile Oscar © captură video

Surpriză de proporţii pe lista nominalizărilor la Premiile Oscar, anul acesta. Vorbim despre numele unui român, director de imagine al filmului „Jojo Rabbit”! Pelicula candidează la nu mai puţin de şase categorii.

Pe lista filmelor de Oscar apare şi „Jojo Rabbit”, filmul al cărui director de imagine a fost un român: Mihai Mălăimare Junior! „Jojo Rabbit” este o satiră comică, care i-a adus deja românului premiul pentru cel mai bun director de imagine la gala Hollywood Film Awards.

Personajul principal al peliculei "Jojo Rabbit" este un băieţel de origine germană, care află ca mama sa ascunde o fată evreică în mansarda casei. Desigur, în timpul celui de-Al doilea Război Mondial! Povestea inedită şi echipa de excepţie au făcut din „Jojo Rabbit” un film gata să fie premiat la Oscar 2020.

Lista completă a nominalizărilor la Premiile Oscar 2020

Favoriţii de la Premiile Oscar sunt "Joker", film care conduce cu 11 nominalizări, "The Irishman", cu 10, dar şi "Once Upon a Time in Hollywood" şi "1917", de asemenea, cu câte 10 nominalizări.

Aceste pelicule au fost nominalizate pentru categoria *Cel mai bun film. Tot aici, găsim şi „Little Woman”, „Marriage Story”, „Jojo Rabbit”, „Ford v Ferrari” și „Parasite”. 

La ceea ce unii numesc "cea mai controversată categorie", respectiv *Cel mai bun actor, pe lista nominalizărilor apar Joaquin Phoenix, marele favorit pentru rolul din „Joker”, Antonio Banderas ("Pain and Glory"), Leonardo Di Caprio ("Once Upon a Time in Hollywood"), Adam Driver ("Marriage Story") şi Jonathan Pryce ("The Two Popes").

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro