COVID-19 lovește din nou lumea artistică! Membrul unei îndrăgite trupe a fost răpus de coronavirus

+2 click pentru
galerie

COVID-19 lovește din nou lumea artistică! Membrul unei îndrăgite trupe a fost răpus de coronavirus © Pixabay

Pandemia de COVID-19 mai face o victimă în rândul artiștilor! Membrul unei îndrăgite trupe, „fabrica” de unde au ieșit mai multe hituri disco de-a rândul anilor, a fost răpus de noul coronavirus, la vârsta de 63 de ani.

Patrick Francfort, zis și Patrick Gibson, a murit la 63 de ani, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, scrie Le Figaro, citat de news.ro. Baterist al grupului muical Gibson Brothers, renumit pentru piesele „Cuba” și „Que Sera Mi Vida”, s-a stins pe patul Spitalului Lariboisiere din Paris.

Rudele au sperat la o minune

În cadrul unui interviu, fratele său mai mare, Chris, a dezvăluit că Francfort s-a luptat timp de aproape două săptămâni cu maladia și că familia nu a încetat niciodat ăsă spere într-o minune. Starea lui s-a agravat, însă, și a fost nevoie ca bateristul să fie transferat la spitalul parizian. 

„Sâmbătă după-amiază speram că scapă. Totul a evoluat foarte rapid. A murit seara. Cei cinci copii ai săi lucrează toţi în muzică, erau toţi în Paris. Ne-am întâlnit cu medicul. Personalul din spital a fost absolut formidabil şi ţin să le mulţumesc. Oamenii ca ei nu au preţ. Îşi riscă viaţa în fiecare zi”, a precizat Chris.

Grupul Gibson Brothers, originar din Martinica, a devenit celebru în anii '70, atunci când au cucerit lumea cu hiturile „Cuba”, „Que Sera Mi Vida” și „Come to America”. În trupă au fost și frații lui, Chris și Alex, toți trei fiind copiii unui muncitor și unei femei de serviciu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro