Pink, dezvăluiri tulburătoare! Fiul artistei încă suferă din cauza coronavirusului. „Au fost multe nopți în care am plâns”

+2 click pentru
galerie

Pink, dezvăluiri tulburătoare! Fiul artistei încă suferă din cauza coronavirusului. „Au fost multe nopți în care am plâns” © arhivă

La scurt timp după ce și-a anunțat admiratorii că atât ea, cât și fiul ei, în vârstă de 3 ani, au fost infectați cu noul coronavirus și declarați vindecați, Pink a oferit detalii tulburătoare. Copilul artistei a suferit enorm de pe urma bolii, iar ea și-a petrecut multe nopți plângând și rugându-se pentru sănătate.

Într-o postare de pe Instagram, în care apare alături de una dintre prietenele sale, Pink a declarat că a plâns și s-a rugat mai mult ca niciodată în perioada în care ea și Jameson, fiul ei de 3 ani, s-au luptat cu noul coronavirus. 

Artista a precizat că ea și fiul ei se simt mai bine”, dar au fost „foarte, foarte bolnavi”.

Pink și-a avertizat următoritorii că cei mici „nu sunt în siguranţă” dacă sunt expuşi la noul coronavirus.

„Au fost multe nopţi în care am plâns şi niciodată nu m-am rugat mai mult în viaţa mea. E amuzant, dar la un moment dat i-am crezut (pe medici, la începutul pandemiei, n.r.) atunci când ne-au promis că vor fi în regulă copiii noştri. Acest lucru nu este garantat. Nimeni nu este în siguranţă”, a spus Pink. 

Jameson, fiul artistei, are febră după trei săptămâni de când a fost depistat cu Covid-19.

„Jameson a fost foarte, foarte bolnav. În ultimele trei săptămâni, am ţinut un jurnal cu simptomele lui şi ale mele. După trei săptămâni el încă are temperatură de 37,7 grade. A fost un roller coaster pentru amândoi, dar Carey şi Willow sunt perfect în regulă”, a continuat Pink.

Pentru că suferă de astm, artistei i s-a recomandat utilizarea unui aparat cu aerosoli pentru prima dată „după 30 de ani”.

Amintim că zilele trecute, Pink a anunţat că donează 1 milion de dolari clinicii din Philadelphia  şi unui fond de asigurări de sănătate din Los Angeles.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro