Cum îşi asigură Meghan Markle şi Prinţul Harry veniturile, după ce și-au anunțat retragerea

+3 click pentru
galerie

Cum îşi asigură Meghan Markle şi Prinţul Harry veniturile, după ce și-au anunțat retragerea © Hepta

După câteva zile de agitație la Casă Regală, lucrurile par să se așeze în sfârșit.  Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a convocat de urgență Consiliul de Familie pentru a discuta problemele privind anunțul cuplului Harry-Meghan Markle de a renunța la obligațiile princiare.

Harry s-a întâlnit cu bunica sa, în prezența prințului Charles și a fratelui său, prințul William, iar Meghan Markle a particpitat prin telefon fiind plecată în Canada. Printre subiectele discutate, s-a stabiloit suma de bani pe care prințul Charles o atribuie cuplului rebel din rezerva sa personală, dar si problema titlurilor regale.

Imediat dupa terminarea Consiliului, Regina a anuntat ca va exista „o perioadă de tranziție", în care ducii de Sussex vor locui atât în Canada, cât și în Regat. 

„Familia mea a avut discuții foarte constructive despre viitorul nepotului meu și al familiei sale. Familia mea și Eu suntem în totalitate de acord cu dorința lui Harry și Meghan de a-și începe o viață nouă ca familie tânără. Le respectăm și le înțelegem dorința de a avea o viață mai independentă și să rămână în același timp o parte importantă a familiei mele", a declarat Regina Elisabeta a II-a.

Mai mult, pentru a-și asigura veniturile, Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia lui, Meghan, au depus o cerere prin care solicită că numele fundaţiei lor de caritate, Sussex Royal, să devină marcă înregistrată. Potrivit presei internationale, cererea de marcă înregistrată a fost depusă în iunie 2019 și acoperă o gamă variată de bunuri şi servicii, inclusiv cărţi, îmbrăcăminte, campanii educaţionale şi caritabile, potrivit Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro