Cum îşi asigură Meghan Markle şi Prinţul Harry veniturile, după ce și-au anunțat retragerea

+3 click pentru
galerie

Cum îşi asigură Meghan Markle şi Prinţul Harry veniturile, după ce și-au anunțat retragerea © Hepta

După câteva zile de agitație la Casă Regală, lucrurile par să se așeze în sfârșit.  Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a convocat de urgență Consiliul de Familie pentru a discuta problemele privind anunțul cuplului Harry-Meghan Markle de a renunța la obligațiile princiare.

Harry s-a întâlnit cu bunica sa, în prezența prințului Charles și a fratelui său, prințul William, iar Meghan Markle a particpitat prin telefon fiind plecată în Canada. Printre subiectele discutate, s-a stabiloit suma de bani pe care prințul Charles o atribuie cuplului rebel din rezerva sa personală, dar si problema titlurilor regale.

Imediat dupa terminarea Consiliului, Regina a anuntat ca va exista „o perioadă de tranziție", în care ducii de Sussex vor locui atât în Canada, cât și în Regat. 

„Familia mea a avut discuții foarte constructive despre viitorul nepotului meu și al familiei sale. Familia mea și Eu suntem în totalitate de acord cu dorința lui Harry și Meghan de a-și începe o viață nouă ca familie tânără. Le respectăm și le înțelegem dorința de a avea o viață mai independentă și să rămână în același timp o parte importantă a familiei mele", a declarat Regina Elisabeta a II-a.

Mai mult, pentru a-și asigura veniturile, Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia lui, Meghan, au depus o cerere prin care solicită că numele fundaţiei lor de caritate, Sussex Royal, să devină marcă înregistrată. Potrivit presei internationale, cererea de marcă înregistrată a fost depusă în iunie 2019 și acoperă o gamă variată de bunuri şi servicii, inclusiv cărţi, îmbrăcăminte, campanii educaţionale şi caritabile, potrivit Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro