Regina Elisabeta, despre separarea Ducilor de Sussex de Familia Regală: „Ne-am fi dorit să rămână”

Regina Elisabeta, despre separarea Ducilor de Sussex de Familia Regală: „Ne-am fi dorit să rămână” © Hepta

La câteva zile după ce Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că se distanțează de Familia Regală, renunțând la statutul de „seniori” în favoarea unei vieți independente, Regina Elisabeta a II-a a avut prima reacție publică.

Se întâmplă foarte rar ca Regina Elisabeta să facă public câte un comunicat personal, și nu unul prin intermediul Palatului Buckingham. În timpul unei astfel de crize intense, suverana britanică a hotărât să iasă la rampă și spună clar și răspicat ce părere are despre acest subiect.

Regina Elisabeta s-a întâlnit cu memmbrii familiei sale, pentru a discuta situația Ducilor de Sussex. În comunicat, redat de Mirror, suverana susține că deși și-ar fi dorit ca Meghan și Harry să fie în continuare membri „seniori”, le respectă decizia și îi susține în demersul lor.

Comunicatul integral al Reginei Elisabeta:

„Astăzi, familia mea a purtat o conversație foarte constructivă despre viitorul nepotului meu și al familiei sale. Familia mea și cu mine susținem pe deplin dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și construi o viață nouă, din postura unei familii tinere. Deși ne-am fi dorit să rămână în Familia Regală, în calitate de membrii care muncesc full-time, le respectăm și înțelegem dorința de a trăi o viață mai independentă, în timp ce rămân o parte extrem de importantă a familiei mele. Harry și Meghan au făcut foarte clar faptul că nu vor să depindă de finanțare publică pentru noile lor vieți. Drept urmare, am căzut de acord că urmează o perioadă de tranziție, în timpul cărora Ducii de Sussex își vor petrece timpul în Canada și Marea Britanie. Acestea sunt lucruri complexe pe care familia mea trebuie să le rezolve și mai există eforturi care trebuie făcute, dar am cerut ca toată lumea să ajungă la deciziile finale în următoarele zile.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro