Dezamăgire la Buckingham! Prima reacție a Familiei Regale, după ce Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat retragerea

Dezamăgire la Buckingham! Prima reacție a Familiei Regale, după ce Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat retragerea © Hepta

Ieri, Prințul Harry și Meghan Markle au șocat opinia publică atunci când au anunțat că se vor distanța de Casa Regală Britanică. Cei doi au explicat, pe rețelele de socializare, că au decis să renunțe la rangul de „seniori” din Familia Regală – iar această hotărâre ar fi fost luată fără să se consulte cu Regina Elisabeta și cu Prințul Charles.

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că doresc să facă un pas înapoi ca membri ai Casei Regale Britanice și că vor să devină independenți financiari.

Potrivit BBC, această concluzie ar fi fost atinsă fără a se consulta în prealabil cu Regina Elisabeta a II-a sau cu Prințul Charles, motiv pentru care se pare că vestea a fost primită cu dezamăgire de Palatul Buckingham.

Probabil de aceea a fost și reacția oficială a Casei Regale atât de scurtă.

„Discuțiile cu ducele și ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Le înțelegem dorința de a avea o abordare diferită, dar acestea sunt chestiuni complicate care vor dura mult”, se arată în comunicatul emis de Palatul Buckingham.

Nu este greu de înțeles de ce Ducii de Sussex au ajuns la o astfel de hotărâre. Încă de când logodna ei cu Prințul Harry a fost făcută publică, Meghan Markle a fost constant ținta tabloidelor britanice, dar și a opiniei publice extrem de dure. După ce tot presa practic i-a împins mama în mormânt, Harry s-a declarat foarte hotărât să își protejeze soția și fiul cât mai mult posibil, motiv pentru care cei doi doresc să se și mute în America.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro