De ce a început Meghan Markle să poarte rochii scurte de când a anunţat că este însărcinată

+3 click pentru
galerie

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor deveni părinţi © Hepta

Meghan Markle a început să-şi schimbe stilul vestimentar după ce a anunţat că este însărcinată. Dacă până acum purta rochii peste genunchi, acum, soţia Prinţului Harry a început să poarte rochii scurte.

Mulţi s-au întrebat care este motivul, iar consultantul pe probleme de modă al lui Meghan Markle, Cecile Reinaud, a explicat de ce a făcut această alegere. Ei bine, se pare că totul ţine de faptul că odată ce burtica creşte ea tinde să aibă o altă siluetă, iar în momentul în care alege să poarte o rochie sau o fustă mai scurtă acest lucru îi oferă o altă prestanţă pentru că ea îşi lasă la vedere mai bine picioarele.

CITEŞTE ŞI: Meghan Markle și Prințesa Diana au un lucru important în comun. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva!

„Meghan Markle va avea o burtică destul de mare pentru că este micuţă de înălţime (1,71 metri). Aşa că va continua să poarte tocuri (până la un moment dat) şi va încerca să dezvăluie mare parte din picioare şi mâini atunci când alege rochiile pentru diferite evenimente oficiale. Dacă în mod normal nu poartă rochii deasupra genunchiului, de acum în colo va alege exact acest stil vestimentar pentru a-i armoniza postura alături de Harry, care are o înălţime de 1,86 metri”, a explicat Cecile Reinaud pentru „InStyle”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest