Demi Lovato, aşa cum n-ai mai văzut-o. Artista şi-a uimit fanii cu o fotografie neretuşată

+3 click pentru
galerie

Demi Lovato, aşa cum n-ai mai văzut-o. Artista şi-a uimit fanii cu o fotografie neretuşată © instagram.com

Demi Lovato este o cântăreaţă îndrăgită în întreaga lume, dar destul de controversată. Vedeta a decis să le arăte fanilor cum este ea de fapt.

Demi Lovato a decis să renunţe la inhibiţii şi a postat o fotografie pe contul său de socializare extrem de importantă pentru ea. Celebra artistă a decis să nu îşi mai editeze fotografia, aşa că a postat-o neretuşată pentru ca fanii să o vadă cum este în realitate. Cântăreaţa a pozat într-un costum de baie la piscină, unde şi-a arătat kilogramele în plus, dar şi celulita.

Vedeta a fost mai sinceră ca niciodată şi chiar a lăsat un mesaj pentru susţinătorii ei: „Aceasta este cea mai mare teamă a mea. O fotografie cu mine în costum de baie, needitată. Și ghici ce? Este celulită! Sunt atât de sătulă să fiu rușinată de corpul meu, editându-l (da, celelalte fotografii în bikini au fost editate – și urăsc că am făcut asta, dar este adevărul) astfel încât ceilalți să creadă că sunt idealul lor a ceea ce înseamnă frumosul, dar nu sunt eu. Aceasta sunt eu. Vreau ca acest nou capitol din viața mea să fie despre mine cea autentică și nu despre întâlnirea standardelor celorlalți. Așadar aceasta sunt eu, fără rușine, fără teamă și mândră să dețin un trup care a luptat atât de mult și care va continua să mă uimească atunci când într-o zi voi aduce pe lume un copil”

Demi Lovato a anunţat pe această cale că s-a întors în studio, iar în perioada următoare va scoate noi piese. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro