Despărţire şoc în lumea mondenă! Ce cuplu şi-a spus adio după 9 ani de relaţie

+5 click pentru
galerie

Despărţire şoc în lumea mondenă! Ce cuplu şi-a spus adio după 9 ani de relaţie © Instagram

După o relaţie ca-n poveşti de mai bine de 9 ani, Vanessa Hudgens și Austin Butler şi-au spus adio!

Povestea de dragoste dintre cei doi actori a început în anul 2011, la nici un an diferenţă de despărţirea pe care Vanessa a avut-o de Zac Efron. Erau nedespărţiţi şi se iubeau mai mult decât oricine, fiind cuplul momentului. 

Vestea că au luat-o pe drumuri separate a şocat pe toată lumea. Motivul care a stat la baza despărţirii dintre Vanessa şi Austin a fost legat de faptul că cei doi nu mai au timp să stea împreună, cariera şi filmările ocupându-le fiecare zi.

Cu toţii ştim că frumoasa actriţă a fost prezentă şi pe plaiurile noastre, pentru filmările producţiei " The Princess Switch 2", în timp ce Austin filma despre viaţa lui Elvis Presley, motiv care a bucurat-o nespus pe Vanessa, postând mesaje de susţinere şi mândrie la adresa iubitului său. "NU MAI AM RĂBDARE. ATÂT DE MÂNDRĂ SUNT DE DRAGUL MEU!!!", scria actriţa pe contul său de Instagram. Nici Austin nu se lăsa mai prejos, declarându-şi iubirea de fiecare dată: "Mă inspiră în fiecare zi și o iubesc din adâncul sufletului".

De asemenea, de ziua actorului, Vanessa a scris un mesaj care a emoţionat pe toată lumea: "LA MULȚI ANI, iubitului meu, jumătății mele, constantei mele inspirații și susțineri. Cel mai bun prieten al meu. Totul meu, Austin, 28 va fi grozav".  Fanii s-au întristat la aflarea veştiişi au făcut fanpage-uri pentru a încerca să-i împace pe cei doi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro