Despărțire șoc în showbiz! Rihanna i-a spus „adio” iubitului

+3 click pentru
galerie

Despărțire șoc în showbiz! Rihanna i-a spus „adio” iubitului © Facebook

Rihanna a început anul cu stângul pe plan sentimental. Celebra cântăreață s-a despărțit de iubitul ei după aproape trei ani de relație.

Rihanna este una dintre cele mai iubite artiste din întreaga lume. Deși are tot ce și-ar putea dori, se pare că viața cântăreței nu este roz pe toate planurile. De curând, vedeta și iubitul său extrem de bogat și-au spus „adio”, deși aveau multe planuri de viitor.

Rihanna are o lungă listă de foști iubiți, pe cât de celebri, pe atât de bogați. Cântăreața și fostul său iubit, miliardarul saudit Hassan Jameel, s-au despărțit, potrivit TMZ.com. Rihanna și Hassan Jameel și-au început povestea de dragoste acum trei ani, în 2017. Ambii se pot lăuda cu averi colosale, ținând cont de faptul că Rihanna deține suma uriașă de aproximativ 600 de milioane de dolari, iar familia fostului său partener de viață are bunuri în valoare de aproximativ 2,2 miliarde de dolari.

Rihanna și Hassan Jameel au încercat să își țină relația cât mai la distanță de privirile curioșilor, drept pentru care nu prea erau văzuți împreună. Cu toate astea, cei doi au fost surprinși în mai multe locuri, spre exemplu pe un iaht în Mediterana.

Pe vremea când formau o relație, lucrurile mergeau ca pe roate între cei doi. Cel puțin asta a lăsat de înțeles Rihanna, care declara anul trecut în cadrul unui interviu că își iubește foarte mult prietenul, ba chiar ar vrea să devină mamă. Din păcate însă relația nu a mai funcționat, așa că toate planurile au fost spulberate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro