Rihanna s-a pozat nemachiată și cu coșurile la vedere. Cum se laudă cu imperfecțiunile, la 31 de ani

+4 click pentru
galerie

Rihanna s-a pozat nemachiată și cu coșurile la vedere. Cum se laudă cu imperfecțiunile, la 31 de ani © Instagram

Are 31 de ani, dar de când s-a lansat și până acum parcă nu a îmbătrânit absolut deloc. Rihanna se poate mândri cu o înfățișare care mai că trădează că ar fi găsit vreun elixir al tinereții veșnice. Și nu, nu este deloc perfectă, așa cum ne arată chiar ea fără nicio ezitare.

Recent, Rihanna „a deschis” anul 2020 cu primul ei selfie de pe acest an. Nu, nu a fost nimic artificial sau supra-editat, ci o imagine perfect naturală și realistă, realizată fără filtre și fără artificii care să îi altereze înfățișarea sau să îi ascundă imperfecțiunile. Ba chiar în fotografie se poate vedea foarte clar că tenul are ușoare imperfecțiuni și că în bărbie are chiar un coș.

Dar contează? Atunci când ești Rihanna, nici nu prea mai contează! Vedeta a fost mereu foarte mândră de frumusețea ei naturală și niciodată nu a încercat să își ascundă problemele de ten, acest lucru fiind foarte apreciat de admiratorii de pe rețelele de socializare.

Dar albumul? Unde e albumul?

Sigur, deși este foarte apreciată pentru naturalețea ei, majoritatea fanilor se întreabă cam când ar urma să „pice” un nou album. Rihanna, care obișnuia să lanseze album după album, a cam stat pe tușă în ultma perioadă. Artista s-a preocupat mai mult de linia ei de cosmetice, care s-a bucurat de un succes enorm, așa că putem înțelege de ce a vrut să ia o pauză de la tot ce înseamnă muzică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro