Doliu în lumea artistică. Un cunoscut actor a murit, după ce s-a luptat ,,ca un războinic''

+4 click pentru
galerie

Doliu în lumea artistică. Un cunoscut actor a murit, după ce s-a luptat ,,ca un războinic'' © instagram

Lumea artistică este din nou în doliu. Sid Haig, cunoscutul actor şi producător american, a murit la vârsta de 80 de ani. 

Vestea că Sid Haig, cunosctul actor al peliculelor "Casa celor o mie de cadavre/ House of 1000 Corpses" și "Kill Bill: Volumul 2", a adus multă tristeţe în rândul celor care l-au îndrăgit. Anunţul că actorul a trecut în nefiinţă a fost făcut pe contul de socializare al acestuia, chiar de către soţia sa: “Sâmbătă, pe 21 septembrie, cealaltă jumătate a sufletului meu a trecut de pe acest tărâm, pe un altul. S-a întors, ca o stea luminoasă, în Univers. A fost și va fi mereu îngerul meu, cel mai bun prieten al meu. Și-a adorat familia, prietenii și fanii. Pentru toți, moartea lui reprezintă un șoc. Noi, familia, cerem ca intimitatea și perioada de doliu să fie respectate''

La începutul acestei luni, Sid Haid a fost internat la spital la secţia de Terapie Intensivă, în urma unui accident. Actorul a încercat să-şi liniştească fanii şi le-a transmis că se luptă ,,ca un războinic''. Din pacate, actorul a pierdut lupta cu viaţa, dar în urmă a lasat numeroare filme în care a interpretat persoane de groză, precum producţiile: ,,Galaxy of Terror/ Halloween/ Dark Moon Rising''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro