Doliu imens în lumea artistică. Un celebru actor a murit

+2 click pentru
galerie

Doliu imens în lumea artistică. Un celebru actor a murit © Pixabay

Lumea artistică este un doliu. Un celebru actor s-a stins din viaţă, fiind răpus de o boală nemiloasă.

Celebrul actor Rene Auberjonois a murit după o lungă suferinţă. Artistul a suferit de cancer pulmonar.

Rene Auberjonois este celebru pentru rolul său în serialul „Star Trek”. Actorul a murit duminică, la vârsta de 79 de ani, fiind răpus de boala necruţătoare. 

Vestea cumplită a morţii sale a fost făcută chiar de fiul său, Remy Auberjonois. La aflarea acestui anunţ, fanii din întreaga lume sunt îndoliaţi. 

De-a lungul carierei sale, Rene Auberjonois a jucat în seriale celebre precum "Star Trek: Deep Space Nine", "Benson", "MASH", "Boston Legal", "Ochii Laurei Mars", "Images",  "Patriotul", etc.

Datorită talentului său inegalabil, actorul a câştigat un premiu Tony, în anul 1970. De asemenea, Rene Auberjonois a fost nominalizat de două ori la premiile Emmy. 

Un alt actor celebru a murit în această lună

Un alt anunţ tulburător a zguduit lumea artistică. Un faimos actor a murit complicaţii legate de pneumonie.

Actorul Ron Leibman a interpretat este cunoscut prin rolul lui Leonard Green, tatăl îndrăgitei Rachel, jucat de faimoasa actriţă Jennifer Aniston, în cadrul serialului fenomen "Friends". Actorul a murit la vârsta de 82 de ani, potrivit CNN.

De-a lungul carierei sale, Ron a interpretat roluri celebre în filme precum „Kaz”, „Norma Rae”, „Un jaf cu bucluc”, „Abatorul cinci”.

„Ron a fost un actor incredibil de talentat, cu o carieră excepțională în film, televiziune și teatru. Gândurile noastre sunt alături de soția sa, Jessica Walter, și de familia sa”, a declarat agentul lui Ron Leibman.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro