Doliu în televiziune! Fosta prezentatoare a emisiunii „Insula iubirii” a fost găsită moartă

Doliu în televiziune! Fosta prezentatoare a emisiunii „Insula iubirii” a fost găsită moartă © Hepta

Este doliu în lumea televiziunii! Caroline Flack, fosta prezentatoare a emisiunii britanice „Insula iubirii”, a fost găsită moartă în locuința ei. Vestea cutremurătoare a fost confirmată, sâmbătă, de familia vedetei, care s-a stins la 40 de ani.

Potrivit CNN, Caroline Flack și-a luat viața, iar trupul neînsuflețit a fost găsit sâmbătă, în apartamentul ei din estul Londrei.

„Confirmăm faptul că a noastră Caroline a plecat dintre noi astăzi, 15 februarie”, a anunțat familia prezentatoarei, într-un comunicat de presă. „Rugăm ca presa să respecte intimitatea familiei în aceste clipe dificile și îi rugăm să nu încerce să ne contacteze sau să ne fotografieze.”

Cine a fost Caroline Flack

Caroline Flack a fost prezentatoarea îndrăgitei emisiuni începând cu anul 2015 și și-a încheiat rolul în decembrie 2019, atunci când a fost condamnată la închisoare pentru vătămare corporală, în urma unui incident care a avut loc la locuința sa. În fața judecătorilor, Flack s-a declarat nevinovată și a spus că nu și-a lovit iubitul în vârstă de 27 de ani. A fost scoasă din închisoare pe cauțiune, înaintea procesului care era programat pentru luna martie.

La câteva zile după arest, a fost înlocuită la emisiune de un alt prezentator.

„Insula iubirii” este un adevărat fenomen în Marea Britanie, care a lansat mai multe versiuni și variante în mai multe țări, inclusiv în România. La vremea când încă era la cârma emisiunii, Flack spunea că este „cel mai bun show de la televizor”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro