Drama titanilor! Taylor Swift l-a dat pe Justin Bieber afară din sala de sport

Drama titanilor! Taylor Swift l-a dat pe Justin Bieber afară din sala de sport © Hepta

Justin Bieber nu a făcut o revenire spectaculoasă doar în muzică, ci și în... tabloide! Se pare că noua lui piesă a fost eclipsată de promovarea bizară pe care a folosit-o, iar acum și de un aparent conflict cu nimeni alta decât Taylor Swift.

Taylor Swift a făcut astfel încât Justin Bieber să fie dat afară dintr-o sală de sport din Los Angeles, scrie Cosmopolitan. Așa cum orice fan loial al celor doi ar trebui să știe, faptul că între cei doi nu există prea mult drag este ceva destul de bine cunoscut.

Justin Bieber, dat afară de Taylor Swift

După ce au fost stârnite scântei între cei doi acum ceva vreme, în mare parte din cauza faptului că managerul lui Bieber a cam tras-o prin țeapă pe Taylor, lucrurile au devenit și mai și în acest weekend.

Potrivit presei de peste ocean, Bieber și Taylor aproape au dat nas în nas la o sală de sport din Los Angeles. Cântăreața o închiriase pentru o sesiune de antrenament privată, așa că, logic, toată lumea a trebuit să plece în tot acest timp.

Înainte ca Taylor să ajungă la sală, Bieber era deja acolo, iar martori la situație au declarat că artistul ar cam fi făcut nazuri atunci când i s-a spus că trebuie să plece.

Alte surse susțin, însă, că Taylor habar n-avea că era vorba de Justin, iar el habar n-avea că era vorba de Taylor. Să fie adevărat? Cine știe! Oricum, o sesiune privată e privată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro