Justin Bieber a dezvăluit că suferă de o boală incurabilă: „Mi-a afectat funcțiile creierului”

+3 click pentru
galerie

Justin Bieber a dezvăluit că suferă de o boală incurabilă: „Mi-a afectat funcțiile creierului” © Hepta

Justin Bieber a anunțat, pe rețelele de socializare, că se luptă cu o maladie incurabilă. Cântărețul, în vârstă de 25 de ani, a făcut această dezvăluire după ce au tot apărut speculații legate de un posibil abuz de droguri, din cauza felului în care a ajuns să arate.

Justin Bieber a dezvăluit că suferă de boala Lyme, o condiție care în mod normal apare din cauza înțepăturilor de la căpușe. Artistul a făcut confesiunea pe Instagram, pentru cei aproximativ 124 de milioane de oameni care îl urmăresc.

Se pare că artistul a făcut această dezvăluire după ce oamenii au început să remarce faptul că arată din ce în ce mai rău, lansând chiar teorii că ar fi dependent de droguri.

„Deși mulți oameni tot spuneau că Justin Bieber arată rău, că ia metamfetamină, nu au realizat că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, nu doar atât dar am și o mononucleoză care mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și în general sănătatea”, a explicat Justin Bieber, pe Instagram.

Tot artistul a dezvăluit că va elabora asupra momentelor grele prin care a trecut, printr-o serie documentară care va apărea pe canalul lui de Youtube.

„Au fost câțiva ani grei dar am luat tratamentul corect care m-a ajutat să tratez această boala incurabilă și vor reveni mai bun ca niciodată”, a mai spus Justin Bieber.

Boala Lyme este o infecție bacteriană, în mod obișnuit cauzată de înțepăturile de căpușă. Simptomele inițiale comune includ urticarie, dureri musculare și oboseală. Maladia este incurabilă și netransmisibilă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro