Nuntă mare în lumea mondenă. O actriţă de renume s-a logodit cu iubitul ei, după o relaţie de trei ani

+3 click pentru
galerie

Nuntă mare în lumea mondenă. O actriţă de renume s-a logodit cu iubitul ei, după o relaţie de trei ani © Foto: Instagram

Se anunţă nuntă mare în lumea mondenă. O super actriţă este decisă să se pună la casa ei. Elizabeth Olsen, pentru că despre ea este vorba, şi iubitul ei Robbie Arnett vor să facă pasul cel mare. Elizabeth Olsen şi Robbei Arnett s-au logodit, potrivit People, iar evenimentul urmează să aibă loc în curând.

Elizabeth Olsen , relaţie de trei ani cu Robbie Arnett

Sora gemenelor Olsen şi iubitul ei, solistul trupei Milo Greene, formează un cuplu de trei ani, iar acum au decis că este momentul să facă şi următorul pas în relaţie. Cei doi au dcis să-şi asume relaţia în mod public în luna septembrie 2017, după câteva luni bune de relaţie.

Elizabeth Olsen vrea să devină mamă

Veştile bune pentru fanii actriţei nu se opresc aici, asta pentru că Elizabeth Olsen nu vrea doar să se căsătorească, ci vrea să devină şi mămică. Simpatica actriţă spune că, indiferent de felul în care vor decurge lucrurile în relaţia sa, ea este dispusă să facă un copil pentru că simte că este momentul.

"Mă tot gândeam: este o cameră mică aici la etaj care ar fi foarte potrivită pentru un copil. Nu știu unde va merge această relație, dar mă gândesc la astfel de lucruri, la creșterea unui copil", a spus actriţa.

Elizabeth Olsen s-a iubit şi cu Tom Hiddleston şi cu Boyd Holbrook

Elizabeth Olsen a avut o relaţie de trei ani cu Boyd Holbrook, însă a decis ca în cele din urmă să pună punct din cauza neînţelegerilor. De asemenea, actriţa a trăit o frumoasă poveste de dragoste şi cu actorul Tom Hiddleston. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare de la  pelicula "The Avengers", iar lucrurile între ei nu au rămas, se pare, doar la stadiul de prietenie.

Elizabeth Olsen mai este cunoscută şi pentru rolurile din "Oldboy" al lui Spike Lee sau "Godzilla" al lui Edward Gareth.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro